čtvrtek 16. května 2013

..Piknikový futrálek na příbor..

Krásné Slunečné odpoledne, milé dámy..

tento týden nám počasí opravdu přeje..ideální počasí na 
grilování,nebo rodinný piknik v přírodě.
Já se těším  na náš víkendový piknik a už vymýšlím
co dobrého připravím.
Vše už pomaloučku chystám...deku,nádobíčko..jen ty příbory jsem nevěděla do čeho dát abych si je nepotloukla.Ušila jsem si na ně polstrovaný futrálek..mají se tam jako v peřince.Konečně jsem spokojená.





  











Velice Vám děkuji za vaše milé návštěvy a krásné komentáře...moc si toho vážím.

Přeji Vám krásné slunečné dny.
                                      Zuzka

12 komentářů:

  1. Nádhera ..... to nebudete mít na pikniku klid..... všichni kolemjdoucí budou nakukovat a obdivovat:-))))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajínko,já ted nakoukla k Vám a padám..to je taková nádhera!!!U Vás se naučím šít a ted vidím,že i ten můj futrálek přešiji v okrajích.Už ráno jsem nad tím přemýšlela.Máte tak nádherné a naučné fotky...zvířátkům a beruškám je vidět až do žaludku.Zítra si vás se synem dáme místo televize.Syn tedy povinně...nechápu proč mu nejde Přírodopis.Já jsem z Vás nadšená!
      Zuzka

      Vymazat
  2. Andrejko,ted jste mě pobavila...jste zlato.U nás za domem máme takové dřevěné posezení a dětem se tam moc nechce...prý nás tam bude každý okukovat.Tak budeme muset naplánovat delší procházku .Je tu v dosahu krásný les i louky a k večeru se na tábořišti dají opékat špekáčky.Moc Vám děkuji a přeji Vám pěkné slunečné dny.Počasí se nám opravdu vyvedlo.
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzanko,hned bych šla na piknik s tebou...takové nádheře by se nedalo a nedá odolat :-) ...u nás máme na víkend naplánovanou oslavu Kačenčiných 4.narozenin,ale osud tomu chtěl asi jinak tak nadělil Kačence opět akutní zánět středního ucha...už má od prosince třetí po sobě...no snad to bude mít opět brzy za sebou a léky ji zaberou aby si tu oslavu aspoň trošku užila...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárinko,tak to je mi Kačenky moc líto.Musí ji to ouško pěkně bolet.Tuším,že i minulé narozeniny byla nemocná.Moc ji pozdravuji a přeji ji brzké uzdravení.Posílám velikou gratulaci.Kačenka je jako andílek..ty její vlásky, kukuč a úsměv na fotkách.
      Pááá...Zuzka

      Vymazat
  4. Krásné barvičky-to bude piknik!!!!!Přeji ať vyjde počasí a užijete si ho!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michálko,moc Vám děkuji za přání.Na piknik se už moc těším.Já Vám přeji krásné slunečné dny a příjemný víkend .Děkuji Vám za milou návštěvu.
      Zuzka

      Vymazat
  5. Ahojky Zuzinko...
    futrálek je parádní a příbory se mi líbí moc.
    Také si je budu muset pořídit.
    Přeji ti pohodový piknik s rodinkou,
    pa pa Martina ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj moje Martinko,
      futrálek budu muset ještě prošít po okrajích.Příbory mi naježil Ježíšek.Jsem spokojená...bála jsem se tvaru lžíce a vidličky,páč mám náročného muže.Vyhovuje mu jen jedna příborová sada co jsme dostali jako svatební dar.Příbory s puntíčkem ti moc přeji.
      Páá...Zuzka

      Vymazat
  6. Dobrý večer, krásne zladené farby a super nápad na taký obal na príbor, keby som vedela šiť, tak by som taký tiež prijala. :-) Iva

    OdpovědětVymazat
  7. Přeji dobré ráno,
    Ivi velice vám děkuji za návštěvu i komentář.Barvičky jsou moje oblíbené a k létu patří.Já také nejsem žádná švadlena a hlavně ne přehozů ,polštářků...šiji sice od dětství...převážně jsem si šila oblečení a hlavně postavičky pro radost.Pak jsem nejvíce šila dětem hračky.Mám více koníčků..keramika,také jsem malovala,šperky vyráběla..je toho hodně co mě baví.Takový obal na příbory není nic těžkého..je to rovné šití.Já nejraději šiji v ruce...to je můj relax.
    Přeji Vám krásný den....Zuzka

    OdpovědětVymazat
  8. Zuzko máš moc krásný blog a jsi velká šikulka.
    Hned si tě přidám do oblíbených a ráda zase nakouknu pro inspiraci. Přeji krásný den Anna

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli chviličku, aby jste mě potěšili svým milým komentářem ....